top of page

Group

Public·220 members
math colege
math colege

uitzending!! PSV Ajax live stream kijken 29 oktober 2023


PSV - Ajax live kijken? Zo vind je een gratis livestream

🔴✅👉 PSV Ajax live


Aanstaande zondag om 14:30 uur is het weer tijd voor de befaamde klassieker tussen PSV en Ajax. Ben je geïnteresseerd in het live bijwonen van deze wedstrijd, maar beschik je niet over een ESPN-abonnement? Wij laten je zien hoe je kosteloos naar de livestream van PSV - Ajax kunt kijken.

Waar wordt PSV - Ajax uitgezonden?


Ajax heeft een moeilijk seizoen achter de rug, terwijl PSV juist uitstekend presteert. De Eindhovenaren zijn de grote favoriet in eigen stadion en staan na 9 wedstrijden maar liefst 22 (!) punten voor op Ajax, ondanks dat PSV twee wedstrijden meer heeft gespeeld.


Aanstaande zondag om 14:30 uur gaat de wedstrijd tussen PSV en Ajax van start. Helaas wordt de wedstrijd niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel aanbieders gratis beschikbaar is. Om deze wedstrijd live te kunnen volgen, heb je een abonnement op ESPN 2 nodig. Gelukkig is er nog steeds een manier om gratis te kijken.

Gratis livestream PSV - Ajax


Via de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd PSV - Ajax kosteloos live volgen. Canal Digitaal is een aanbieder van digitale televisie. Wanneer je een gratis proefabonnement van één week afsluit, krijg je toegang tot alle ESPN-kanalen, inclusief ESPN 2.


Het Canal Digitaal-abonnement kan op elk moment gratis opgezegd worden. Als je het abonnement binnen de proefperiode van één week opzegt, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Als verificatiemethode hoef je slechts eenmalig €0,01 uit te geven.

Hoe je gratis naar PSV - Ajax kunt kijken via Canal Digitaal


bash


Ga naar de registratiepagina van Canal Digitaal.

Vul je persoonlijke gegevens in.

Maak een betaling van 1 cent voor verificatie.

Ga naar livetv.canaldigitaal en log in met je inloggegevens.

Klik op 'Sport' en je zult de livestream van PSV - Ajax vinden.


Eredivisie blijven kijken na je proefperiode


Indien je tevreden bent met de dienst, zal het Canal Digitaal-abonnement na één week automatisch worden omgezet in een standaardabonnement van €14,95 per maand. Dit omvat het volledige aanbod van ESPN, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar, zowel live als on demand. Hierdoor kun je gemiste uitzendingen tot 7 dagen na de uitzenddatum terugkijken.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page